С какво депутатите на Каракачанов, Сидеров и Валери Симеонов са по-хубави от

...
С какво депутатите на Каракачанов, Сидеров и Валери Симеонов са по-хубави от
Коментари Харесай

Марешки за кандидат-кметицата на Момин проход: Има много по-гнусни записи на депутати

С какво депутатите на Каракачанов, Сидеров и Валери Симеонов са по-хубави от нас? Защо те са по-приемливи сътрудници на ГЕРБ от нас в Народното събрание? Това е въпрос към Борисов и към ГЕРБ. Аз ще запитвам Борисов, въпросът е за какво никой различен не го пита. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия водачът на " Воля "  Веселин Марешки, съобщи вести.бг.

Какво му е неприятното на Марешки и " Воля " по отношение на останалите сътрудници, попита още веднъж той.

Срещу трите К-та, ние противопоставяме трите П-та. Трите К-та са корупция, контрабанда и картели. С корупцията и контрабандата държавното управление се оправя относително добре, само че не и с картелите. Може би по тази причина не ни желаят, тъй като ще се преборим с картелите. Трите П-та, които отстояваме ние, са професионализъм, честност и национализъм, уточни Марешки.

Той разяснява и отминалите местни избори. Подигравка е със социалистите, че им се споделя, че в цялата софийска организация няма заслужен претендент, а трябва да им внасят от Кюстендил. Подигравка е и към целия народ да им се споделя, че няма различен заслужен претендент за кмет на София с изключение на Фандъкова и Манолова. Борис Бонев го вкарваха в огромната четворка още от началото. Ако по този начин говореха медиите и за нашия претендент, и той щеше да влезе в четворката. Затова приказвам, че би трябвало да има закон за подправените социологически изследвания, акцентира Марешки.

В отговор на въпрос за кандидатката на " Воля " за кмет на Момин проход Диана Габровска, която провокира възторг в обществените мрежи с появилите се нейни еротични фотоси, Марешки съобщи, че Габровска се е показала добре на изборите. Тя е едно доста добре изглеждащо момиче. Заснела е персоналните си взаимоотношения. Вътре в Народното събрание има доста такива, на които в случай че им изкарат записите...Има доста по-гнусни записи от това нещо на хора в Народното събрание. Има и хора, които ги държат с тези записи. На тях не сме им комфортни, по тази причина излезе записът за кандидатката ни за Момин проход, сподели оше Веселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИм
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР